Så träffades vi

Vi möttes på en kryssning till Helsingfors i april 2009. För att jag skulle komma undan ett galet killgäng så var jag tvungen att säga att John var min pojkvän och från den stunden var det bara vi under hela resan. En vecka efter kryssningen så fyllde jag 24 och då åkte John och överraskade mig med en flaska champagne, en bok till Denise med titeln  "När prinsessan fyller år" en bok som skulle symbolisera mig berättade John. Vilken romantiker tänkte jag, där hade han redan fått mig på fall ;) 

Vi har gått igenom en del genom åren, både toppar och dalar men det är just det som gör att vi står här idag och är  starkare än någonsin tillsammans. Som prins Daniel sa till sin Victora "Störst av allt är kärleken" och det är verkligen så sant 

Det är helt galet vad åren går, den nionde april firar vi åtta år tillsammans och i juni blir vi äntligen Mr & Mrs Lundell, så himla underbart.

 • Om Madeleine

  Uppvuxen på Lidingö utanför Stockholm. Dialekten är helt borta idag, men det hördes tydligt vilket ställe Madeleine var ifrån så fort hon öppnade munnen. Madeleine spelade handboll som yngre men det var annat som lockade under tonåren så hon blev inget proffs direkt. Bus och hyss gjorde att hon hamnade ute i Gimo, lite kontraster på platser kan man säga, men det gjorde gott och gjorde att denna vilda och galna tjej landade till slut och började ta ansvar för sitt liv. Idag jobbar Madeleine som receptionist på ett hotell i Uppsala men man kan även säga att hon jobbar heltid som bröllopsfixare sen ett år tilllbaka och stromtrivs med det 😀 Så är det någon av er som går i giftastankar och behöver hjälp så vet ni vem som ställer upp

  Livets guldkorn enligt Madeleine:
  Familjen 
  Styrketräning
  Matlagning 
  Goda viner & Champagne
  Dans på Flurran...blir aldrig för gammal för att tycka det är vansinnigt kul ;) 
  Blåa Blend....hmm, inga kommentarer, men så är det bruden loves to smoke

  Hur är Madeleine som person?    
  Hon är glad,positiv och energisk men det finska temperamentet finns där också sometimes. Med tanke på hur envis Madeleine kan vara så kan det ta sin stund innan hon backar när hon tycker att hon har rätt.

 • Om John

  Han vet inte om han är född på BB för hans födelsebricka säger Fullerö C ;) 

  Som liten var de bästa han visste att spendera somrarna hos släkten i Dalarna och det var inte helt ovanligt att han kunde komma hem till storstan och prata en gnutta dalmål.

  John gick i Gamla Uppsala Skola under låg- och mellanstadiet.Högstadiet spenderades på Heidenstamskolan (H-stam). Efter högstadiet var tiden kommen att välja en framtid och lotten föll på ellinjen, Fyrisskolan.
  Efter tre investerade år tog han examen och ett jobb på Sallén Elektriska väntade. Han drog på sig arbetsbyxorna och snickarbältet. Men efter ett par veckor(!) som elektriker var det något som inte kändes rätt...

  Var det verkligen det här han skulle stå ut med resten av livet? Upp tidigt, mat i en plåtlåda, hårda obekväma skor och en rostig morakniv i handen?

  Uppfinningsrik som han är gick han till läkaren och fick en lapp att hans knän inte var skapta för byggbranchen.
  Efter ett par månader hemma i sängen dök chansen upp att få börja i installationsbutiken på samma företag, där lärde han sig snabbt allt om elmateriel och e-nummer. Han trivdes fantastiskt bra och det dröjde inte länge innan han fick ta ytterligare kliv i karriären då en tjänst på huvudkontoret hägrade.

  Nuförtiden har arbetsbyxorna bytts ut till skjorta och chinos, maten i plåtlåda har bytts ut till restauranglunch, de obekväma skorna har blivit ett par mjuka tofflor av sammet och morakniven är långt borta och ersatt med en miniräknare.

  Livets guldkorn enligt John:
  Familjen givetvis, jag vore ingenting utan dem.
  Leksands IF, min första kärlek.
  Rött vin, gärna från Italien.
  Champagne/Prosecco, bara för att.
  Resa, helst till Barcelona.

  Hur är John som person? 
  Han är lugn och omtänksam, älskar humor av alla dess slag och är tyvärr envis som en åsna.