Toastmasters

Här presenteras våra fantastiska Toastmasters =D

Deras uppgift blir att pussla ihop hela festkvällen. Så vill Ni hålla tal eller göra något annat spexigt, vänligen meddela dem så snart som möjligt. De behöver veta vad du ska göra, hur lång tid det tar och om du behöver någon rekvisita (t ex ljudanläggning eller projektor).

Kontakta dem gärna om ni har frågor kring bröllopet som inte ingår i vår regi.

Anmälan görs till brollopstalen@hotmail.com eller till Thomas mobil 070-752 79 78

 

 

  • Toastmaster

    Thomas Ericsson

    Brudgummens bestman var även ett självklart val som Toastmaster. Han är en van talare som älskar ordning och reda. Hans passion i livet är musik och Leksands IF. Som ung hade han en dröm om ett eget hårdrocksband så bli inte förvånade om han tar upp gitarren framåt småtimmarna. Har ni vägarna förbi Sölvesborg i början på juni kan ni garanterat hitta han på Sweden Rock Festival med en öl i handen.

  • Toastmaster

    Johan Blom

    Brudgummens vän och dessutom kusin till Thomas var ett lika självklart val som Toastmaster, med sin fantastiska humor och varma skratt. Han har två döttrar och lever livet i villaidyllen, Gamla Uppsala. Johan arbetar som fritidspedagog på Fredrika Bremer Skolan, där han lär barnen allt han kan. Ett av hans favoritband är Kent och han trivs allra bäst i Leksand på väg till en hockeymatch.